Контакт: + 387 051 456 330

Вељка Млађеновића бб, 78 000 Бања Лука

Радно вријеме:

Пон. – Пет. 08:00 – 16:00

Електронски регистар прописа Републике Српске - eРП

Поштовани корисници, Електронски регистар прописа Републике Српске (еРП), у издању Службеног гласника Републике Српске, је база важећих прописа из различитих области друштвеног живота, која омогућава брзу и тачну претрагу организовану према областима коју прописи регулишу. 

  • Акти су систематизовани према хијерархији општих правних прописа а еРП је подијељен на групе и подгрупе унутар поједине области
  • Претрага прописа могућа је по кључној ријечи или по броју “Службеног гласника Републике Српске” у којем је пропис објављен
  • еРП дневно ажурирамо, претплатом на еРП остварујете увид у све важеће правне прописе од 1992. године до данас
  • Лаком и брзом претрагом уз помоћ еРП-а свакодневни посао правника, економисте или стручњака другог профила постаје ефикаснији и квалитетнији.

Иако постоји велики број сајтова који се баве правном тематиком, еРП представља највећу електронску базу са законима и подзаконским актима у потпуном, тачном и изворном облику и представља једино службено и овлаштено гласило.


Увјерите се у квалитет Електронског регистра прописа Републике Српске – еРП и закажите презентацију у Вашим просторијама!